Blog

A bejegyzések történeti és szakmai érdekességeket tartalmaznak, valamint néhány saját munkánkba engednek betekintést.Karcsúsított kandallók

1-page-001.jpg

Állandó igény tervezők és ügyfelek részéről egyaránt, hogy az épített kandallók beépítési mélysége a lehető legkisebb legyen. Ennek oka, hogy egy kisebb alapterületű nappalinál például egy kanapé közelsége miatt a kandalló vagy kályha beépítése után sokszor jelentősen lecsökken a közlekedő terek szélessége.

Csatolmány: 

Okoskályha

j.jpg

Az automata égésszabályozás nem új keletű dolog, egy falra szerelt vezérlőegységés egy beépített hőérzéklelősegítségével már régóta elérhető a kandallók vagy kályhák beavatkozásmentes, biztonságos üzemeltetése.

A HOXTER sztori

hoxtersztori

Az alábbiakban bemutatom, hogyan lesz egy 2009-ben alapított cég mára Európa leginnovatívabb kandallógyártója.

Richard Dorazil és Petr Banasinski egyetemi éveik után kezdtek el kályhás építőanyag forgalmazással foglalkozni Csehországban.

Hoxter újdonságok

hoxter.png

Számos újdonsággal jelent meg a Hoxter cég a 2017-es KOK kiállításon Welsben. Tekintse meg a mellékletben található összefoglalónkat.

Nézzen be hozzánk!

kezdőlap.jpg

Székesfehérvári bemutatótermünk tervezésekor elhatároztuk, hogy építünk egy minden elvárásnak megfelelő, a legmodernebb technológiákat felvonultató működő hőtárolós kandallót. Szerettük volna, hogy ügyfeleink testközelből is tapasztalhassák rendszereink jótékony hatását.