Blog

A bejegyzések történeti és szakmai érdekességeket tartalmaznak, valamint néhány saját munkánkba engednek betekintést.BLOX hőtárolós kályha

1.jpg
A lakóépületek minőségi fejlődése megköveteli, hogy ezzel egy időben a fűtéstechnikai megoldások is megváltozzanak.
A mai otthonok szinte minden esetben egy jól szigetelt épületburokkal rendelkeznek, emiatt más megközelítést igényelnek.
A hagyományos kandallókályháktól eltérően, amelyek gyorsan kihűlnek és állandó újratöltést igényelnek, a BLOX kompakt akkumul

Kandalló, soha nem megy ki a divatból

5 - dupla üvegezésű tűztérbetét.jpg

Számos fűtési megoldás közül választhatnak azok, akik tudatosan tervezik meg otthonaikat, figyelembe véve a bekerülési költségeket, megtérülési időt és a környezetre gyakorolt hatásokat.

Karcsúsított kandallók

1-page-001.jpg

Állandó igény tervezők és ügyfelek részéről egyaránt, hogy az épített kandallók beépítési mélysége a lehető legkisebb legyen. Ennek oka, hogy egy kisebb alapterületű nappalinál például egy kanapé közelsége miatt a kandalló vagy kályha beépítése után sokszor jelentősen lecsökken a közlekedő terek szélessége.

Csatolmány: 

Okoskályha

j.jpg

Az automata égésszabályozás nem új keletű dolog, egy falra szerelt vezérlőegységés egy beépített hőérzéklelősegítségével már régóta elérhető a kandallók vagy kályhák beavatkozásmentes, biztonságos üzemeltetése.

A HOXTER sztori

hoxtersztori

Az alábbiakban bemutatom, hogyan lesz egy 2009-ben alapított cég mára Európa leginnovatívabb kandallógyártója.

Richard Dorazil és Petr Banasinski egyetemi éveik után kezdtek el kályhás építőanyag forgalmazással foglalkozni Csehországban.