BLOX hőtárolós kályha

1.jpg
A lakóépületek minőségi fejlődése megköveteli, hogy ezzel egy időben a fűtéstechnikai megoldások is megváltozzanak.
A mai otthonok szinte minden esetben egy jól szigetelt épületburokkal rendelkeznek, emiatt más megközelítést igényelnek.
A hagyományos kandallókályháktól eltérően, amelyek gyorsan kihűlnek és állandó újratöltést igényelnek, a BLOX kompakt akkumul

Kandalló, soha nem megy ki a divatból

5 - dupla üvegezésű tűztérbetét.jpg

Számos fűtési megoldás közül választhatnak azok, akik tudatosan tervezik meg otthonaikat, figyelembe véve a bekerülési költségeket, megtérülési időt és a környezetre gyakorolt hatásokat.

Karcsúsított kandallók

1-page-001.jpg

Állandó igény tervezők és ügyfelek részéről egyaránt, hogy az épített kandallók beépítési mélysége a lehető legkisebb legyen. Ennek oka, hogy egy kisebb alapterületű nappalinál például egy kanapé közelsége miatt a kandalló vagy kályha beépítése után sokszor jelentősen lecsökken a közlekedő terek szélessége.

Csatolmány: 

Okoskályha

j.jpg

Az automata égésszabályozás nem új keletű dolog, egy falra szerelt vezérlőegységés egy beépített hőérzéklelősegítségével már régóta elérhető a kandallók vagy kályhák beavatkozásmentes, biztonságos üzemeltetése.

A HOXTER sztori

hoxtersztori

Az alábbiakban bemutatom, hogyan lesz egy 2009-ben alapított cég mára Európa leginnovatívabb kandallógyártója.

Richard Dorazil és Petr Banasinski egyetemi éveik után kezdtek el kályhás építőanyag forgalmazással foglalkozni Csehországban.

Hoxter újdonságok

hoxter.png

Számos újdonsággal jelent meg a Hoxter cég a 2017-es KOK kiállításon Welsben. Tekintse meg a mellékletben található összefoglalónkat.

Nézzen be hozzánk!

kezdőlap.jpg

Székesfehérvári bemutatótermünk tervezésekor elhatároztuk, hogy építünk egy minden elvárásnak megfelelő, a legmodernebb technológiákat felvonultató működő hőtárolós kandallót. Szerettük volna, hogy ügyfeleink testközelből is tapasztalhassák rendszereink jótékony hatását.

Ortner GOS ökotűztér

IMG_1004.JPG

Professzionális cserépkályhatűztér, egyedileg megépítve. Tekintse meg fotóinkat, és olvassa el a mellékletben található ismertetőnket!

Csatolmány: 

Ortner KMS

ortner-blog.jpg

Nagy teljesítményű hőtárolás. Tekintse meg a mellékletben található összefoglelonkat!

 

Csatolmány: 

Szépet és jót, gyorsan

IMG_20160129_081035178.jpg

Megesik, hogy az egyediség megnehezíti a megvalósítást. A képeken látható kályhánál is komoly feladat lett volna a hagyományos módszerrel történő építés a csempefal váltakozó mélysége miatt.


Syndicate content